Novi Huawei Y7 2019 smartphone


Novi Huawei Y7 2019 smartphone

Izaberi Huawei Y7 2019 smartphone iz naše ponude

Smartphone Huawei Y7 2019

PROŠIRITE SVOJE VIDIKE, ISTRAŽITE BUDUĆNOST

 

Veliki Dewdrop zaslon

Široki 6,26-inčni Dewdrop zaslon omogućuje jasniju i širu perspektivu pogleda za kvalitetnije mobilno iskustvo. Sjajan 1520 x 720 HD+ IPS zaslon pokazuje veliku jasnoću i prirodnu nijansu boja iz bilo kojeg kuta gledanja. Sada imate svijet u bojama na dlanu.
 
Smartphone Huawei Y7 2019 veliki zaslon
Elegantan dizajn
 
Elegantan i jednostavan dizajn na novom HUAWEI Y7 2019 otkriva svoju ljepotu svijetu. Zakrivljena pozadina s poliranom keramičkom strukturom i glatkim dodirom daje vam jedinstven i ugodan osjećaj u ruci.  Dostupne boje: Aurora Blue, Coral Red i Midnight Black
 
Smartphone Huawei Y7 2019 elegantan dizajn
 
 
 
Savršeni selfiji
 
Prednja kamera od 8 megapiksela sa značajkom automatskog retuširanja isporučit će savršene fotografije. Više nema potrebe za uređivanjem fotografija jer su vaši selfiji već skrojeni tako da vas pokazuju u najboljem svjetlu.
 
 
 

Smartphone Huawei Y7 2019 savršeni selfiji

 

Zapanjujuće fotografije
 
S dvostrukim stražnjim AI kamerama od 13 i 2 megapiksela možete lako prepoznati objekte, a zahvaljujući velikom f/1.8 otvoru blende, fokusirati ih s još više svjetla. Kamera s umjetnom inteligencijom također može pametno prepoznati preko 500 vrsta scena s 22 oznake kategorija, tako da će svaka fotografija biti optimizirana u realnom vremenu.
 
 
Smartphone Huawei Y7 2019 zapanjujuće fotografije
 
 
 
 
Veliki kapacitet baterije
 
Impresivna 4.000 mAh1 baterija s AI tehnologijom za uštedu energije omogućuje vam bezbrižno putovanje i uživanje u životu bez potrebe za čestim punjenjem.
 
 
 
 
Smartphone Huawei Y7 2019 velik kapacitet baterije koja dugo traje
 
 
 
 
Najviša razina izvedbe
 
Učinkovit i inteligentan Qualcomm 450 osmojezgreni čipset2 s 3 GB RAM i 32 GB ROM memorije pruža bezbrižno iskustvo prilikom rada na više aplikacija. HUAWEI Y7 2019 podržava MicroSD karticu3 do 512 GB za pohranu svega što vam je potrebno.
 
 
 
 

Smartphone Huawei Y7 2019 najviša razina izvedbe

 

 

Otključajte pogledom
 
Zaštitite svoje informacije uz sigurnosnu značajku Face Unlock 2.0 koja može brzo i efikasno otključati vaš smartphone iz više kuteva. Otključajte svoju sljedeću avanturu pogledom!
 
 
 
Smartphone Huawei Y7 2019 otključavanje pogledom
 
 
 
Jednostavan način rada
 
Veći font, veće ikone i glasniji volumen zvuka u jednostavnom načinu rada pružaju bolje iskustvo onima kojima je potreban. Pojednostavljeno sučelje učinit će navigaciju telefonom lako razumljivom i bez prevelikog stresa.
 
 
Smartphone Huawei Y7 2019 jednostavan način rada