Preorder Samsung Galaxy Tab S7/S7+


Preorder Samsung Galaxy Tab S7/S7+

Kupite Samsung Galaxy Tab S7 odnosno Samsung Galaxy Tab S7+ u pretprodaji u razdoblju od 5.8.2020. do kraja dana 20.8.2020.* i na poklon dobivate novi crni "Book Cover"

*ili do isteka zaliha poklona (crnih "Book Cover-a") predviđenih za ovu promociju

Sve fizičke i pravne osobe s prebivalištem odnosno registriranim sjedištem na području Republike Hrvatske koje kupuju Uređaj za vlastite potrebe, a ne za svrhu daljnje preprodaje, koje u promotivnom razdoblju od 5.8.2020. do kraja dana 20.8.2020.* kupe Samsung Galaxy Tab S7 odnosno Samsung Galaxy Tab S7+ kod jednog od Samsung prodajnih partnera navedenih u Pravilima ove promocije , dobit će na poklon crni „Book cover“.                       

Način i vrijeme isporuke poklona kupci dogovaraju isključivo sa Samsung prodajnim partnerom u skladu s uvjetima samostalno određenim od strane Samsung prodajnog partnera.

Osobne podatke kupaca potrebne za dostavu poklona prikupljat će isključivo Samsung prodajni partner u skladu s pravilima samostalno određenim od strane Samsung prodajnog partnera.                 

Redovna prodaja Samsung Galaxy Tab S7 odnosno Samsung Galaxy Tab S7+ počinje 21.8.2020.

Preuzimanje odnosno dostava poklona počinje 31.8.2020.

*ili do isteka zaliha poklona (crnih "Book Cover-a") predviđenih za ovu promociju

Pravila promocije su objavljena dana 05.08.2020. godine na internet stranici www.samsung.com/hr/offer/preorder-galaxy-tab-s7 , od kada se i primjenjuju.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode