Samsung QLED TV 5 godina jamstva


Samsung QLED TV 5 godina jamstva


Za bezbrižnu kupnju, donosimo vam 5 godina jamstva pri kupnji QLED ili Lifestyle modela televizora iz 2020. godine.

 
Za najljepše uživanje, važni su kvaliteta i bezbrižnost. Zato što vjerujemo u vrhunsku kvalitetu naših televizora, dajemo vam jamstvo za 5 godina bezbrižnog uživanja uz QLED i Lifetyle modele za 2020. godinu.

Za ostvarenje prava na pet godina jamstva, uređaj je potrebno registrirati online u roku od 15 dana od datuma kupnje naznačenog na računu.
Akcija vrijedi od 1.10.2020. do 31.12.2020.


Napredna razina u kvaliteti slike


Doživite milijardu nijansi jedne boje uz Quantum Dot tehnologiju koja pruža prekrasnu sliku. Uz mogućnost prikaza 100 % trodimenzionalnog opsega boja, Quantum Dot tehnologija pretvara svjetlost u zadivljujuće boje koje ostaju iste, bez obzira na razinu osvijetljenosti. Nijanse boja se Dual LED tehnologijom pozadinskog osvjetljenja mijenjaju prema temi onoga što gledate. Ono što tada vidite, vidite na pravi način.
 
 


Televizori poput umjetničkog djela: The Frame, The Serif, The Sero


Ovo je zaista posebna serija Samsung televizora. Dizajnirani su da se lako mogu prilagoditi vašem životnom prostoru i stilizirati ga na način koji vam najviše odgovara. Uz to, pružaju vam i uživanje u izuzetnoj kvaliteti slike. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji, boje imaju 100 % trodimenzionalni opseg, a Dual LED tehnologija povećava kontrast na temelju temperature pozadinskog osvjetljenja za postizanje impresivnog tona.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode