O tehnologiji, jasno :)
Facebook Twitter Google

Igrači, ovo je za vas

Po tradiciji, Mikronis je sklopio posebne gaming konfiguracije koje možete isprobati na sajmu Infogamer Reboot

Infogamer by Reboot, koji je danas otvoren na Zagrebačkom velesajmu, nametnuo se kao najveći sajam videoigara u jugoistočnoj Europi, a njegovi organizatori ne kriju ambicije da postanu jedan od najvećih u Europi. A ove se godine održava tek četvrti put! Mikronis se i ove godine uključio u tu svetkovinu igrača, pripremivši dvije posebne konfiguracije stolnih računala.

Pozivamo vas da ih sami isprobate! Sedamnaest gaming konfiguracija locirali su na štandovima dvaju renomiranih hrvatskih proizvođača igara – CroTeama i LGM-a – i na njima možete igrati njihove igre Serious Sam, Talos Principle i Starpoint Gemini 2.

Avenio Reboot 1 je sklopljen u efektno kućište Corsair Carbide Spec 03 sa crvenim osvjetljenjem i dodatnim napajanjem Cougar STX od 550W. Srce tog gaming PC-a je Intelov Core i5 4460 takta 3,20 GHz (radi se o nešto starijem procesoru, jer novi Sky Lake modeli još su uvijek teško dostupni, a još teže dostupne su odgovarajuće, stabilne matične ploče; dodatni problem je što su i papreno skupi pa smo se stoga odlučili na ovakvu konfiguraciju kakvu si ipak lakše mogu priuštiti ljubitelji igara). Posebna atrakcija su „svjetleće memorije“ Avexir: njezinih 2x4 GB opremljeni su LED-icama koje svijetle crveno, zeleno ili bijelo! Glavna atrakcija ove konfiguracije je ipak EVGA GeForce GTX960 SSC s 2 GB GDDR5 memorije i tri DisplayPort priključka: ona je na hrvatskom tržištu dostupna ekskluzivno kod Mikronisa.

Avenio Reboot 2 je sklopljen od gotovo istih komponenti; jedine bitne razlike su 200 kuna viša cijena i kućište NZXT S340, s velikim „prozorom“ s lijeve strane preko kojeg se pruža bogat pregled crveno osvjetljene unutrašnjosti računala. U njemu su sve komponente koje smo spomenuli u Rebootu 2, uključujući one koje nismo spomenuli: u obje konfiguracije za pohranu su zaduženi Kingston HyperX Fury SATAIII SSD od 120 GB i terabajtni WD-ov SATAIII tvrdi disk.

Obje konfiguracije popraćene su vrlo atraktivnom Logitech Gaming periferijom koja je također nova na tržištu: radi se o tipkovnici G103, mišu G502 Proteus Core te slušalice s mikrofonom G230 i G430.

Ta dva gaming računala, Avenio Reboot 1 i Reboot 2, bit će dostupne u ponudi Mikronisa već slijedećeg tjedna – vjerujemo da ćete ih poželjeti nakon što ih isprobate na sajmu Infogamer by Reboot koji se održava do 15. studenog.

 

Dodaj komentar
Loading