Asus routeri s proširivim dosegom



Što je proširivi usmjerivač (Extendable Router)?


Jeste li ikada tražili rješenje za uklanjanje internetskih mrtvih zona ili proširenje WiFi pokrivenosti? Neki  pokušavaju riješiti te probleme WiFi repetitorom ili WiFi ekstenderom. Međutim, ti uređaji često nemaju performanse i praktičnost koje očekujete, pa morate zamijeniti cijelu tu postavu potpuno novim usmjerivačem ili kupiti dodatni WiFi ekstender. Možda bi bilo bolje da prvo kupite proširivi usmjerivač.

Proširivi usmjerivači pružaju jedinstvenu besprijekornu WiFi mrežu za cijeli dom. Kada dođe vrijeme za proširenje Vaše mreže, možete jednostavno dodati još jedan usmjerivač. Ovaj sustav ne zahtijeva da mijenjate mreže dok se krećete. Usmjerivači u Vašoj mreži radit će u tandemu kako bi odredili koji isporučuje najbolji signal svakom povezanom uređaju i neprimjetno će prenijeti vezu jedan na drugi bez ikakvog izravnog unosa ili interakcije s Vaše strane.
Obični usmjerivač i WiFi ekstender puno su manje prikladni. Možda ćete morati isključiti i uključiti WiFi svaki put kada se krećete po kući samo da ostanete povezani. U nekim scenarijima, čak i kada ste bliže glavnom usmjerivaču, Vaš bi uređaj i dalje mogao biti povezan s WiFi ekstenderom, koji možda šalje slabiji signal jer je u drugoj prostoriji.
 

AiMesh


AiMesh je ključna tehnologija koja čini većinu ASUS usmjerivača proširivim. Bežični usmjerivači kompatibilni s AiMeshom mogu se povezati kako bi se stvorila isprepletena jedistvena WiFi mreža za cijeli dom. Kako se krećete po prostoru tako Vas klijent automatski i neprimjetno prebacuje na usmjerivač sa jačim  signalom, a samim tim i boljom internet brzinom.
Za jednostavno postavljanje i centralizirano upravljanje preuzmite ASUS Router app sa GooglePlay ili App store.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode